Periode 3

In de laatste periode zaten we ook nog in lockdown we hebben twee opdrachten gekregen eentje heette bètawerelden en de andere materialopdrachten. Bij de opdracht bètawerelden hebben ik en kees een 10 gekregen als eindcijfer. Ik weet niet precies wat je daar moest doen maar volgens mij moesten we een interview gaan schrijven over de opdracht. Bij de opdracht materiaalopdrachten moest je proefjes doen en dan de conclusie daarvan in een document schrijven.

Periode 2

In deze periode zat ik in het groepje met Pablo en Nora we waren met z'n drieën. De opdracht was om een monumentale brug te renoveren zonder de monumentale waarde teniet te laten gaan. De brug die we als eerst hadden gekozen was de Hoge sluis, maar daarna hebben we dat veranderd naar de magere burg. Het probleem dat we wilde oplossen wasom de rot die op de brug zat weg te halen. Houtrot en betonrot vooral, uiteindelijk hebben we een kunststof gevonden die meer dan minimaal meer dan honderd jaar mee kan, en het kan ook erg op hout lijken.

Periode 1

Het eerste project dat we moesten doen was een lamp maken in groepjes van 4 of 3 mensen. De opdrachtgever was de lichtontwerper A. vd Cruijsen. De lamp moest draaien op zonne-energie. De lamp moest mooi, gebruiksvriendelijk en van duurzame producten gemaakt worden. bij deze opdracht zat ik samen met Sanvir, Nassim en Anatoli. De samenwerking ging best goed alleen ziet het resultaat er niet uit op wat we gehoopt hadden.