Leerjaar 1

Periode 3

In de laatste periode hebben we de opdracht gekregen om een verplaatsbare skateboard/step opslagruimte te maken, omdat de school het skatepark heeft geopend. Ik zat samen in het groepje met Sam, Okker en Luc. We hebben de opdracht goed gemaakt, maar he samenwerken in het begin ging een beetje mis al snel daarna hebben we het opgepakt.

Periode 2

In deze periode moest ik met Pavle, Pablo en Antal een legerebasis maken die zo compact, duurzaam en zo goed mogelijk ingedeeld is. Wat er ook nog moest zijn was een opslag bijvoorbeeld voor voedsel of wapens en het moest ook zo goed mogelijk beveiligd zijn. Ik weet de naam van de opdrachtgevers niet meer, maar er kwamen twee troepen die ons de opdracht hadden gepresenteerd. De samenwerking tijdens deze opdracht ging echt heel goed we namelijk waren goed bezig en waren niet afgeleid, omdat de opdracht interessant was om te maken.

Periode 1

Bij mijn allereerste project voor O&O hadden we de opdracht gekregen om een gebouw te ontwerpen dat met biomimicry te maken had. Wat ik Kees, Anatoli en Pablo hebben gemaakt is een gebouw die ok een haaien tand lijkt en van binnen een systeem heeft dat in de zomer er voorgezorgt dat het koel en frisse lucht door heen blijft gaan.